Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Okids Oldenzaal zorgt al 10 jaar voor vermaak tijdens schoolvakanties

Okids
Beeld: okids

Ook deze zomervakantie kunnen kinderen zich weer vermaken met de activiteiten van OKids. De organisatie doet dit al tien jaar voor onder andere kinderen uit Oldenzaal die niet op vakantie gaan of kunnen.

De activiteiten vinden plaats op het splinternieuwe schoolplein van de Nutsschool in Oldenzaal, waar de kinderen elke woensdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht kunnen.

Naast de reguliere activiteiten biedt OKids dit jaar ook iets speciaals aan. "Er staat op zaterdag 5 augustus een bijzondere gebeurtenis gepland. We gaan dan een videoclip opnemen bij het themalied dat speciaal voor OKids is gemaakt. Hiermee kunnen de kinderen hun talenten laten zien en tegelijkertijd een blijvende herinnering creëren", aldus Ken Beimer van Okids op Twente FM.

Vrije gift

Deze zomerse weken worden mede mogelijk gemaakt door de steun van de gemeente Oldenzaal, het Boeskoolfonds, de Gelderman stichting, Stichting Houtmaat en de Gravin van Bylandt stichting. Deelname aan de activiteiten kan met een vrije gift.

Activiteiten van Okids
Beeld: okids
icon_main_info_white_glyph

Programma

Meer informatie over OKids of het gehele programma-aanbod bekijken kan op oldenzaalkids.nl. Vrijwilligers kunnen zich ook aanmelden op deze website.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.