Verkeer
Stuur appje
Zoek
Nieuws
Hengelo

Evenementen in Hengelo dit weekend: Flaneer Outdoor en Cultuurpodium Houtmaat

Flaneer outdoor hengelo gallivant
Dit weekend kunnen bier- en muziekliefhebbers hun hart ophalen bij Flaneer Outdoor en Cultuurpodium Houtmaat.
Beeld: Gallivant

Dit weekend kunnen bier- en muziekliefhebbers hun hart ophalen bij Flaneer Outdoor en Cultuurpodium Houtmaat. Hier is een overzicht van alle weekendactiviteiten.

Flaneer Outdoors 2023

Net als afgelopen weekend is er ook dit weekend van alles te beleven bij Broedplaats Oogst. Brouwerij Gallivant organiseert een festival vol unieke biertjes. Op het festival kun je zondag prijswinnende speciaalbiertjes drinken, en er zijn burgers en ander eten verkrijgbaar. Enkele dj's maken het festival compleet. Flaneer Outdoor 2023 vindt plaats op zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Cultuurpodium Houtmaat

Voor liefhebbers van livemuziek kun je óók deze zondag weer terecht bij De Houtmaat. Twee bands zorgen voor een muzikale middag aan het water. De Enschedese band Butterfly speelt muziek uit de jaren zestig, met klassiekers van de Beach Boys, Beatles en Eagles. Ook staat de band Stroef op het podium; een coverband die blues en rock 'n roll-muziek speelt, zowel covers als eigen nummers. Je bent welkom bij De Houtmaat op zondag van 14.30 uur tot 17.00 uur.

Orgelconcert Hayo Boersma

Voor liefhebbers van kerkmuziek is er op zaterdag een orgelconcert met organist Hayo Boersma. Hij zal achter het grootste orgel van Oost-Nederland kruipen en Franse orgelmuziek ten gehore brengen. Het orgelconcert vindt plaats op zaterdag van 15.00 uur tot 16.15 uur in de Lambertusbasiliek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.