Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Impuls Oldenzaal op zoek naar genomineerden voor vrijwilligersprijs: ‘Alle vrijwilligers zijn natuurlijk winnaars’

Welzijnsorganisatie Impuls
Welzijnsorganisatie Impuls is op zoek naar de vrijwilliger van het jaar
Beeld: Impuls

Drie prijzen zijn er te winnen. Marianne van Zaalen coördinator bij Impuls Oldenzaal doet een beroep ‘op alle inwoners van Oldenzaal die mensen kennen die vrijwilligerswerk doen, die ze top vinden en een warm hart toedragen of organisaties die veel goeds doen om die te nomineren voor de vrijwilligersprijs 2023.’

Publieksprijs

De jury kies een bijzondere vrijwilliger van het jaar en een organisatie die goed doet. Een derde prijs is de publieksprijs waarbij de inwoners van Oldenzaal kunnen stemmen op hun genomineerde vrijwilliger of organisatie. Woensdag 13 december worden de winnaars bekend gemaakt.

“Zonder nominaties hebben we geen vrijwilligersprijs”

Aanmelden van vrijwilligers kan via Impuls-oldenzaal.nl. “Dat kan via een PowerPointpresentatie, een plaatje of video. Je kunt het zo gek niet noemen, er kan van alles. Want zonder nominaties hebben we geen vrijwilligersprijs”, aldus Van Zaalen.

Nominatieronde

De nominatieronde loopt door tot en met 5 november. Daarna kunnen de inwoners van Oldenzaal gaan stemmen op hun favoriete vrijwilliger of organisatie.

“Je zou eigenlijk alle vrijwilligers willen belonen voor hun inzet”

Van Zaalen sluit af met: “Je zou eigenlijk alle vrijwilligers willen belonen voor hun inzet, want het zijn natuurlijk allemaal winnaars. Zonder vrijwilligers is er een heleboel niet te realiseren.”

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.