Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

KBO Senioren Ootmarsum houdt enquête over seniorenwoningen

Ootmarsum plaatsnaambord
Beeld: Leon de Man

KBO Senioren Ootmarsum ontvangt regelmatig klachten over het gebrek aan geschikte seniorenwoningen in Ootmarsum en omgeving. Veel ouderen blijven noodgedwongen in hun te grote huizen wonen vanwege de krapte op de woningmarkt, zowel nationaal als lokaal in de gemeente Dinkelland.

Fons Maathuis secretaris van senioren Ootmarsum: "Om de behoefte aan speciaal voor senioren ontworpen woningen in kaart te brengen, heeft KBO een enquête ontwikkeld. Deze enquête, verstuurd als bijlage in het blad "ONS", is bedoeld voor inwoners van 35 jaar en ouder. Het doel is om te peilen of er voldoende vraag is naar seniorenwoningen."

De uitkomsten van de enquête worden besproken met de gemeente Dinkelland en wethouder C. Severijn. Belangstellenden kunnen de enquête invullen via de website van KBO Ootmarsum: ootmarsum.kbo-overijssel.nl, waar deze bovenaan in het menu te vinden is.

De resultaten worden gedeeld met de leden en deelnemers.

Fons maathuis
Beeld: Twente FM
Audiofragment
Enquête m.b.t. seniorenwoningen in Ootmarsum/Dinkelland | Fons Maathuis
Om een indruk te krijgen of er in Ootmarsum en de rest van Dinkelland behoefte is aan woningen die speciaal voor ouderen zijn, heeft KBO een enquête ontwikkeld op ootmarsum.kbo-overijssel.nl.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.