Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Lichaam aangetroffen aan de Berkstraat in Oldenzaal

Een melding zondagmiddag van een vreemde lucht aan de Berkstraat in Oldenzaal. In een woning troffen politieagenten een lichaam aan, aldus de politie.

Oldenzaal 20240602 02
Beeld: Fotomoment | Dennis Nengerman


De forensische opsporing van de politie is ter plaatse en voert een grondig onderzoek uit om de omstandigheden rond het overlijden te achterhalen.

Update

De politie is vanaf vanmiddag 14.00 uur al bezig met onderzoek na het aantreffen van een lichaam aan de Berkstraat in Oldenzaal. Volgens onbevestigde berichten zou het lichaam al geruime tijd in een woning liggen. Achter geplaatste heken staan op de parkeerplaats van bakkerij Olde Keizer meerdere busjes van de Forensische Opsporing. Aan de Berkstraat zelf staan meerdere politievoertuigen. De brandweer kreeg zondagmiddag omstreeks 14.00 uur een melding van stank in de omgeving waar het lichaam is aangetroffen. Hoelang het onderzoek nog duurt is niet bekend. Brandweer Twente heeft een verzorgingscontainer geplaatst.

Oldenzaal 20240602 01
Beeld: Fotomoment | Dennis Nengerman

In de buurt van de woning werd een persoon aangehouden. Volgens een getuige negeerde deze persoon de bevelen van de agenten en stak hij een middelvinger op naar de politie. Verdere details over de zaak zijn op dit moment nog niet bekend.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.