Verkeer
Stuur appje
Zoek

Heracles Almelo op trainingskamp in Billerbeck; ook podcastmakers 'Met Zwart-Witte Blik' trappen af

'Met Zwart-Witte Blik' (MZWB) heet de supporterspodcast over Heracles Almelo. Met de eerste aflevering zijn de makers Mark, Dyon, Bjorn, Robin en Tom aan hun tweede seizoen begonnen. In wisselende samenstelling bespreken de heren wekelijks het wel en wee van de Almelose Eredivisionist. Naast de actualiteit zullen ook de nodige memorabele momenten en spelers uit de zwart-witte geschiedenis de revue passeren. De podcast is komend seizoen op 1Twente Almelo te beluisteren.

In deze eerste podcast van het seizoen, door de makers als ‘special’ gekwalificeerd, gaat het onder meer over het vertrek van doelman Michael Brouwer die de club na 12 jaar verlaat. In MZWB komt het hoe en waarom van het vertrek van de doelverdediger aan de orde, evenals reacties van fans en wordt de beweegreden van de club besproken.

Trainingskamp Billerbeck

De selectie is onder leiding van trainer Erwin van de Looi inmiddels neergestreken in het Duitse Billerbeck voor een een trainingskamp. De Almelose club werkt een dagelijks trainingsprogramma af met vrijdag een oefenwedstrijd tegen Preussen Münster als sluitstuk. Deze wedstrijd begint om 18 uur op Sportpark Billerbeck aan de Helker Berg. Zaterdag keert de selectie na een ochtendtraining terug in Almelo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.