Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Almelose vrachtwagenchauffeur maakt kans op prijs bij Truckstar Festival

Genomineerde truck, een Scania R560
Beeld: rtv not

Vrachtwagenchauffeur Jeffrey Jonkman uit Almelo is met zijn vrachtwagen genomineerd voor de titel "Mooiste Truck van Nederland" tijdens het Profile Truckstar Festival in Assen, op 27 en 28 juli. Dit festival, het grootste transportevenement van Europa, trekt jaarlijks duizenden bezoekers en heeft dit jaar meer dan 2.300 vrachtwagens op het TT Circuit.

De verkiezing van de mooiste truck kent 24 finalisten, gekozen door lezers van het magazine Truckstar, verdeeld over acht categorieën zoals gekoeld vervoer en speciale voertuigen. Jonkman’s vrachtwagen is genomineerd in de categorie Huif/Gesloten Vervoer. Alle genomineerde trucks worden tijdens het festival in perfecte staat gepresenteerd, met veel aandacht voor detail en afwerking.

Audiofragment
Jeffrey Jonkman uit Almelo kanshebber op eretitel Mooiste Truck van Nederland
De vrachtwagen maakt kans om op het Profile Truckstar Festival in Assen verkozen te worden tot Mooiste Truck van Nederland.

Een vakjury zal tijdens het festivalweekend bepalen welke truck zich de mooiste van Nederland mag noemen. De winnaar wordt zondagmiddag bekendgemaakt voor de volle hoofdtribune. Jonkman maakt met zijn vrachtwagen kans op de eerste plek in zijn categorie en de algehele overwinning.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.