Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Heracles Almelo versterkt zich met spits Luka Kulenović

Luka Kulenovic
Beeld: Heracles Media

Heracles Almelo heeft zich verzekerd van de diensten van Luka Kulenović, die overkomt van het Tsjechische FC Slovan Liberec. De 24-jarige spits tekent een contract tot medio 2028 en is daarmee de achtste aanwinst voor de club deze zomer.

Kulenović is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: "Ik kijk ernaar uit om mijn kwaliteiten hier te laten zien. Het aanvallende spel in de Eredivisie trekt me aan, en ik ben bijna weer volledig fit na een lichte blessure tijdens het trainingskamp." Ondanks deze blessure, die hij opliep bij Slovan Liberec, verwacht hij snel inzetbaar te zijn.

Technisch directeur Nico-Jan Hoogma toont zich tevreden met de komst van de Kroatisch-Bosnische speler: "Luka is de fysiek sterke spits die we zochten. Deze recordtransfer voor Heracles Almelo is een strategische keuze. Hoewel hij waarschijnlijk de competitiestart mist, geloven we dat hij van grote waarde zal zijn voor onze club."

icon_main_info_white_glyph

Luka Kulenović

Kulenović begon zijn carrière bij FK Željezničar Banja Luka en heeft sindsdien voor diverse clubs in de regio gespeeld, voordat hij in 2023 bij Slovan Liberec tekende. De in Toronto geboren aanvaller hoopt bij Heracles zijn talenten verder te ontwikkelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.