Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Heracles Almelo neemt Daniël van Kaam over van SC Cambuur

Daniel van Kaam
Beeld: Heracles Media

Heracles Almelo heeft per direct Daniël van Kaam aangetrokken. De 24-jarige middenvelder komt over van SC Cambuur en heeft een contract getekend tot medio 2027.

Van Kaam is de tiende aanwinst van Heracles deze zomer, tot tevredenheid van technisch directeur Nico-Jan Hoogma. “Na de blessure van Jan Zamburek hebben we snel geschakeld. We zijn blij dat Daniël onze selectie komt versterken. Hij is een technisch vaardige middenvelder, sterk aan de bal en heeft ervaring op het hoogste niveau,” aldus Hoogma. Daniël van Kaam gaat in Almelo spelen met rugnummer 26.

Van Kaam

Van Kaam, geboren in Delfzijl, doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen. Hij debuteerde op 6 oktober 2018 in de Eredivisie tegen ADO Den Haag. Voor FC Groningen speelde hij 70 wedstrijden in de Eredivisie. In 2022 maakte hij de overstap naar SC Cambuur, waar hij uitgroeide tot aanvoerder en eveneens 70 wedstrijden speelde in zowel de Eredivisie als de Keuken Kampioen Divisie.

Daarnaast heeft Van Kaam een rijke geschiedenis bij de jeugdselecties van Nederland. Hij speelde acht interlands voor Jong Oranje. Met zijn komst hoopt Heracles Almelo een belangrijke stap te zetten in het versterken van hun middenveld en het behalen van hun sportieve doelen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.