Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

SVZW Wierden bereidt zich voor op het nieuwe voetbalseizoen

SVZW - DZC'68
Beeld: Henk Steen

De selectie van SVZW begon de eerste week van augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op sportpark Het Lageveld in Wierden trainden de mannen ober leiding van Frank Eeftink. De eerste oefenwedstrijd speelt SVZW zaterdag 17 augustus tegen Staphorst, in Staphorst.

Kruisbandblessure

“Eeftink kon afgelopen week nog niet beginnen met een volledige selectie. Vanaf maandag 12 augustus is de selectie bijna geheel terug van vakantie”, aldus Gerrit Koers van SVZW. Thijs Hindriks, over gekomen van ON, zal overigens nog geruime tijd ontbreken op het veld. Hij moet herstellen van een kruisbandblessure.

Op de eerste training was ook Ferdi ter Avest aanwezig. “Geen onbekende speler want hij kwam in het verleden ook al uit voor SVZW. Een welkome aanvulling op de selectie van SVZW.”

Oefenwedstrijden

De voorbereiding bestaat niet alleen uit trainingen, er zijn ook oefenwedstrijden gepland. Zaterdag 17 augustus speelt SVZW uit tegen Staphorst. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
Op de planning staan verder SVZW – Rigtersbleek op zaterdag 24 augustus, aanvang 14.45 uur en SVZW – Voorwaarts Twello, dinsdag 27 augustus, aanvang 20.15 uur.

Bekerwedstrijden

De strijd om de beker begint op zaterdag 31 augustus. SVZW ontvangt Gramsbergen, op sportpark Het Lageveld. De wedstrijd begint om 14.45 uur.
De volgende bekeerwedstrijden zijn op zaterdag 7 september: DOS’37 – SVZW, aanvang 14.30 uur en op zaterdag 14 september: SVZW – Den Ham, aanvang 14.45 uur.

Op zaterdag 21 september begint de competitie in de 1e klasse G van de KNVB.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.