Verkeer
Stuur appje
Zoek

Ronny (41) uit Enschede is al dagen vermist, familie maakt zich grote zorgen

Ronny Jagai vermist Enschede
Beeld: Familie Jagai

Dewkoemar Jagai (roepnaam Ronny) vertrok afgelopen maandag in verwarde toestand van de camping in het Drentse Ees, waar hij deze vakantie verbleef. En sindsdien is er van de 41-jarige Enschedeër niets meer vernomen. Zijn familie is bezorgd en hoopt net als de politie dat er mensen zijn die hem hebben gezien.

Veel informatie rondom de vermissing van Ronny is er niet, behalve dat hij maandagmiddag rond 16.00 uur sigaretten zou gaan halen. Hij droeg op dat moment een korte broek met mogelijk een groen T-shirt en slippers van het merk Adidas. Kenmerkend aan Ronny zijn de tatoeages op zijn handen, armen en achterop zijn nek.

Laatst gezien bij Dalen

Toen agenten rond 19.30 uur op de N34 bij Dalen een zwarte Volkswagen Golf (kenteken G-712-NH) aan de kant zetten vanwege slingerend rijgedrag, troffen ze Ronny aan achter het stuur.

Een politiewoordvoerster vertelt deze vrijdagavond bij Hart van Nederland dat Ronny de agenten zou hebben gezegd dat hij op de weg terug was naar zijn camping. Maar daar is hij niet verschenen.

Lees verder onder de afbeelding.


Vermist Ronny Jagai poster
Beeld: Familie Jagai

Aanvankelijk ging er alleen een bericht over de vermissing uit vanuit de politie in Drenthe. Maar aangezien Ronny in Enschede woonachtig is wordt nu ook hier gevraagd om naar hem uit te kijken en bij meer informatie contact op te nemen met de politie.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.