Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Vanwege grote belangstelling extra (middag)voorstelling ‘Geheime Bende van Losser’

Geheime Bende van Losser cast en crew Willem van Walderveen
De volledige cast en crew van ‘De geheime bende van Losser’ bij de aftrap van de repetities in Openluchttheater Brilmansdennen.
Beeld: Theater Producties Twente

Vanwege de grote vraag naar kaarten voor het muziektheaterspektakel ‘De Geheime Bende van Losser’, is op zondag 8 september een extra middagvoorstelling toegevoegd aan het speelschema. Producent Ellen Wisse: “We merken dat er veel vraag is, vooral onder mensen die liever overdag naar het theater gaan. Door een extra middagvoorstelling toe te voegen, hopen we een nog breder publiek de kans te geven om deze bijzondere voorstelling te beleven."

Twentse topcast

‘De geheime bende van Losser’ is een komische familievoorstelling over piratenzenders en de smokkelarij naar een idee van Wilfried Poorthuis. Producent Theater Producties Twente (bekend van succesvolle voorstellingen als ‘Het Verzet Kraakt’ en ‘Boerenopstand’) wist voor dit spektakel in openluchttheater Brilmansdennen een topcast te strikken met Jan Riesewijk, Bert Eeftink en André Manuel.

‘De stem van de piraat’

Lisa Schol, die in de voorstelling de stadse dochter Caro van zendpiraat Willem speelt, werd bij de Nederlandse Musical Awards uitgeroepen tot winnares in de categorie jong talent. Zij waagt zich voor het eerst aan het zingen van een smartlap. Het typische piratennummer ‘De stem van de piraat’, waarvoor Wilfried Poorthuis de tekst en Maarten de Groot de muziek schreef, is al een tijdje op alle streamingsdiensten te beluisteren.

Kaarten aan de kraam

Tijdens het Bruegheliaans Festijn van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september zijn kaarten voor ‘De geheime bende van Losser’ ook fysiek verkrijgbaar. Belangstellenden kunnen daarvoor dan terecht bij de speciale kraam van De Geheime Bende van Losser, gevestigd bij De Kramerije. Daarnaast kunnen kaarten ook worden gereserveerd via de officiële website: www.geheimebendevanlosser.nl. De voorstelling ‘De Geheime Bende van Losser’ is van 4 t/m 14 september te zien in Openluchttheater Brilmansdennen in Losser.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.