Twente FM logo

TVC ’28 ontvangt in Tubbergen DZC ’68 voor tweede thuiswedstrijd van het seizoen

TVC28 20240914
Beeld: Lucassen

TVC ’28 speelt zaterdag zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen DZC ’68 uit Doetinchem. De bezoekers promoveerden dit jaar naar de vierde divisie via de nacompetitie, maar wachten nog op hun eerste punten.

TVC ’28 behaalde tot nu toe wisselende resultaten. In de laatste wedstrijd tegen Staphorst liet de ploeg van coach Berthil ter Avest na rust sterke veerkracht zien. Ondanks een 1-0 achterstand, boog TVC ’28 de wedstrijd om naar een 2-1 voorsprong dankzij twee doelpunten van Mart Groothuis. In de slotfase wist Staphorst echter nog gelijk te maken (2-2), wat voor TVC ’28 een teleurstellend einde betekende na een sterke tweede helft.

De wedstrijd tegen DZC ’68 wordt komende zaterdagavond om 18.00 uur gespeeld op sportpark De Grote Moat in Tubbergen. TVC ’28 hoopt de positieve lijn door te trekken en de drie punten thuis te houden.