Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Interkerkelijke bijeenkomst in Notter: ‘Uit verschillende kerken, met verschillende achtergronden’

Kulturhus Irene
Beeld: Kulturhus Irene

Ondernemer Wim Kater is uitgenodigd als spreker tijdens de interkerkelijke bijeenkomst ‘Groeien naar Eenheid’, die woensdag 25 september gehouden wordt in Kulturhus Irene in Notter. “Iedereen is welkom”, zegt Gineke Beltman-Rouwendal in de ochtendshow Twente wordt Wakker.

Jezus volgen

De bijeenkomst wordt ’s morgens gehouden. De meeste deelnemers zijn vrouwen, maar ook mannen doen mee. “We komen samen met allemaal mensen die gelovig zijn, afkomstig vanuit verschillende kerken, en met verschillende achtergronden”, aldus Beltman “Sommigen hebben net kennisgemaakt met het geloof, en willen anderen ontmoeten. Maar allemaal willen we Jezus volgen.”

Spirituele vernieuwing

Er wordt gezongen, gebeden, er is een spreker. Wim Kater spreekt over zijn passie voor zowel ondernemerschap als spirituele vernieuwing. “We leren en we eren. We verdiepen relaties met elkaar, en met Jezus. En het is altijd heel gezellig”, zegt Beltman daarover. Voor iedereen is er een betekenisvol aandenken. “Aanmelden is fijn, maar niet verplicht. Je mag zeker zo komen, je bent hartstikke welkom!”

icon_main_info_white_glyph

Bijeenkomst 'Groeien naar Eenheid'

De bijeenkomst wordt gehouden In Kulturhus Irene, Van Kregtenweg 9 in Notter. De ochtend begint om 09.30 uur met een inloop waarbij koffie en thee worden geserveerd. Het programma zelf start om 09.45 uur. Naast de toespraak van Wim Kater, wordt de aanbidding geleid door Thomas en Leonie Roenhorst. De bijeenkomst is gratis toegankelijk.
Aanmelden is niet verplicht, maar vanwege de voorbereiding wordt deze wel op prijs gesteld: telefonisch via 06 43158279 of 06 11142883.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.