Verkeer
Stuur appje
Zoek

Drugsdealers in Almelo opgepakt die leverden onder ‘God’s Delivery’

Wegslepen Audi Zeven Bosjes in Almelo
De Audi die na de inval op een Almeloos adres wordt afgesleept
Beeld: Bert Kamp

De politie heeft vanmorgen invallen gedaan in Almelo en Enschede in verband met drugshandel. Daarbij zijn in Almelo 6 personen aangehouden. Bij die actie werd een speurhond ingezet en een Audi afgesleept.

Dat laatste gebeurde aan de Zeven Bosjes in de Almelose wijk Windmolenbroek. Waar precies naar werd gezocht, konden agenten ter plekke niet zeggen. Later werd duidelijk dat inval verband houdt met een groep drugsdealers die opereerde onder de naam God’s Delivery.

Misdaad Anoniem

De politie laat weten dat de groep in beeld kwam bij onder meer verkeerscontroles en door informatie die ze binnenkreeg via Meld Misdaad Anoniem. Onder naam God’s Delivery konden klanten via whatsapp harddrugs bestellen.

Criminele organisatie

Ook in de wijk Schelfhorst was er een inval met speurhond aan de Martenastate, waarmee de politie in totaal 6 mannen heeft aangehouden. Ze worden verdacht lid te zijn van een criminele organisatie die handelt in harddrugs. Dinsdag werden de woningen doorzocht door rechercheurs. Het rechercheteam sluit niet uit dat er meer personen worden aangehouden in dit onderzoek.

Hulp Tactus

De politie laat verder weten dat gebruikers of klanten die op dit moment al in beeld zijn bij het onderzoeksteam dinsdag nog een sms’je ontvangen met de melding dat hun dealer is aangehouden en dat zij hulp kunnen krijgen bij Tactus voor hun verslavingsproblematiek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.