Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Twents Amateurfilmfestival zoekt creatieve inzendingen

Filmfestival pixa
Beeld: Pixabay

Amateurfilmers uit Twente krijgen de kans om hun creativiteit te tonen tijdens het eerste Twents Amateurfilmfestival (TAFF), dat op zondag 26 januari 2025 plaatsvindt in Schouwburg Hengelo. De organisatie is in handen van Videoclub Borne, met als doel amateurfilmers samen te brengen.


Inzendingen kunnen vanaf nu worden ingediend, met als thema ‘verbinding’. Films mogen maximaal 5 minuten duren, wat volgens de organisatie voldoende is om een krachtig verhaal te vertellen. Alle inzendingen krijgen feedback van een professionele jury, ongeacht of ze genomineerd worden.

Fred Boender van Videoclub Borne benadrukt de kans voor amateurfilmers om hun publiek te vergroten en van elkaar te leren. "Deelnemen biedt leermomenten en de kans om nieuwe ideeën op te doen," aldus Boender. Alle soorten films zijn welkom, van vakantiebeelden tot korte documentaires.

Audiofragment
Het Twents amateurfilmfestival 2025 zoekt filmpjes | Bertie Borggreve
Het biedt amateurfilmers uit Twente de kans hun creativiteit te tonen.

Deadline


De deadline voor inzendingen is 31 december 2024. Meer informatie en inschrijving zijn te vinden op de website van TAFF: www.twentsamateurfilmfestival.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.