Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Oldenzaal Toont Talent: Cultureel Festival van 30 september tot 13 oktober

Oldenzaal staat van 30 september tot 13 oktober 2024 in het teken van creativiteit en talent tijdens het jaarlijkse evenement "Oldenzaal Toont Talent". Dit evenement, voorheen bekend als de Week van de Amateurkunst (WAK), wordt georganiseerd door Kaliber Kunstenschool, Stadstheater de Bond, de Oldenzaalse Musea en Bibliotheek Oldenzaal, samen met lokale kunstorganisaties.


Het evenement biedt een podium voor lokaal talent met een gevarieerd programma aan workshops, optredens en het huiskamerfestival "Talent in Huis". Op 13 oktober vindt de zesde editie van dit huiskamerfestival plaats, waarbij bezoekers op 17 locaties kunnen genieten van 22 optredens.


Daarnaast wordt op 6 oktober de "Culturele Wandeling" georganiseerd met het thema ‘tijdreizen’. Deelnemers maken in groepen kennis met lokale culturele instellingen en genieten onderweg van diverse optredens.

Verder staan er een theaterproductie, "The Mousetrap", en een speciale filmvertoning van "Treasure" op het programma. Meer informatie over het evenement, inclusief workshops en activiteiten, is te vinden op www.oldenzaalsemusea.nl/agenda.

Organisator Dries Banierink: "We zijn ontzettend trots om te zien hoeveel talent er in Oldenzaal aanwezig is. Talent in Huis is inmiddels een vast onderdeel van Oldenzaal Toont Talent geworden en we zien elk jaar meer bezoekers."

Audiofragment
Oldenzaal toont talent |
met als afsluiter huiskamerfestival
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.