Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

FC Twente Vrouwen speelt woensdagmiddag tegen bewoners LosserHof in Losser

FC Twente vrouwen shirt
Beeld: Twente FM

De vrouwen van FC Twente voetballen woensdag 2 oktober tegen bewoners van de LosserHof in Losser! De vrouwen bereikten, nog geen week geleden, de Champions League. Vervolgens wonnen ze afgelopen zondag met 1-3 de voetbalwedstrijd tegen Fortuna Sittard, in de KNVB Eredivisie Vrouwen. Woensdagmiddag spelen ze eveneens een belangrijke wedstrijd in Losser...

Met dit bijzondere teambuilding evenement bereiden de FC Twente Vrouwen zich voor op een pittig Champions League seizoen. De wedstrijd in Losser is georganiseerd door de Stichting Goal. “Dit is niet zomaar een sportmiddag; het is een ervaring buiten de comfortzone, die draait om verbinding, plezier en samenwerking”, zegt Luc Beld van de Stichting Goal.

Nieuwe speelsters

"Met maar liefst 12 nieuwe speelsters in het team is deze dag in Losser een perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen."
Stichting GOAL heeft een uitdagend en inspirerend programma samengesteld in samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk op de locatie van De LosserHof van De Twentse Zorgcentra.

“Voor de bewoners wordt dit een onvergetelijke dag.”

Comfortzone

Hier voetballen de speelsters zij aan zij met de bewoners. “Voor de bewoners wordt dit een onvergetelijke dag. De speelsters stappen hiermee even uit hun comfortzone. Met zoveel blije gezichten en geweldige energie wordt er deze middag gegarandeerd gescoord, zowel op het veld als daarbuiten!”, aldus een enthousiaste Beld.

Maatschappelijke betrokkenheid

“Deze unieke samenwerking tussen topsport en zorg onderstreept het belang van inclusie en maatschappelijke betrokkenheid. FC Twente Vrouwen laat zien dat voetbal meer is dan alleen winnen. Het is ook samen beleven, lachen en genieten, en het is de basis van goed kunnen presteren.”

Presteren in de Champions League bijvoorbeeld. FC Twente Vrouwen speelt haar eerste wedstrijd in de Champions League op dinsdag 8 oktober tegen Celtic.

icon_main_info_white_glyph

FC Twente Vrouwen

FC Twente plaatste zich donderdag 26 september als enige Nederlandse club voor de groepsfase van de Champions League. De vrouwen spelen tegen Chelsea, Real Madrid en Celtic.

FC Twente Vrouwen begint de groepsfase van het Europese toernooi op dinsdagavond 8 oktober, op bezoek tegen Celtic.
De eerste thuiswedstrijd is donderdagavond 17 oktober, tegen Chelsea. De aftrap is om 21.00 uur.

In Spanje speelt FC Twente op woensdag 13 november tegen Real Madrid. De thuiswedstrijd tegen Real Madrid staat woensdag 20 november op het programma; de aftrap is om 18.45 uur.

Op woensdag 11 december gaat FC Twente Vrouwen op bezoek bij Chelsea. De laatste wedstrijd in deze poule is op dinsdag 17 december, in de Grolsch Veste, tegen Celtic. Deze wedstrijd begint om 18.45 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.