Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Al 2850 uitgebrachte stemmen voor genomineerde sporters in Wierden: ‘Dat toont betrokkenheid inwoners'

Sporthal n dikken wierden
Beeld: Twente FM

De oproep om een stem uit te brengen op één van de genomineerden voor het Sportgala van de gemeente Wierden blijft niet ongehoord. Op dit moment staat de teller van de publieksjury op ruim 2850 uitgebrachte stemmen. Een stem uitbrengen kan tot maandag 7 oktober via www.wierden.nl/stemmen.

“Het ruime aantal stemmen van de publieksjury toont de betrokkenheid van onze inwoners bij de sportwereld”, laat sportwethouder Hans ter Keurst weten.

Sportprijzen en sportquiz

Op woensdag 13 november 2024 zijn de spotlights gericht op de sportwereld binnen de gemeente Wierden. Sporthal ‘n Dikken in Wierden vormt het decor voor een avond met onder andere de uitreiking van de sportprijzen, Wierdense sportquiz, interessante spreker(s), een spetterende opening en een gezellige derde helft.

Bedankje sporters

Wethouder sport van de gemeente Wierden Hans ter Keurst is trots op al het sporttalent in de gemeente Wierden. “Het is geweldig om te zien met hoeveel passie en inzet er bijzondere prestaties worden geleverd, of het nou in de prof- of amateursport is. Het Sportgala biedt ons de kans om onze sporters en vrijwilligers op feestelijke wijze te bedanken.”

Aanvang

Het Sportgala begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Belangstellenden die het Sportgala bij willen wonen hoeven zich vooraf niet aan te melden. Genomineerden, (kinder)raadsleden en de besturen van Wierdense sportverenigingen ontvangen een speciale uitnodiging met het verzoek om bij aanwezigheid vooraf een aanmelding door te geven.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.