Verkeer
Stuur appje
Zoek

Fietsster gewond achtergelaten in Enschede, vermoedelijk na botsing met openslaande autodeur

20241003 ongeluk Kuipersdijk News United Dennis Bakker
Beeld: News United / Dennis Bakker

Een fietsster is donderdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Kuipersdijk in Enschede. Het slachtoffer is daar mogelijk tegen een openslaande autodeur gebotst. Een betrokken auto is na het incident weggereden. De fietsster is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter is geannuleerd.

Het ongeluk gebeurde rond 23.15 uur ter hoogte van de supermarkt aan de Kuipersdijk. Meerdere hulpdiensten spoedden zich richting de plek van het ongeluk. Gezien de ernst van de melding werd er ook meteen een traumahelikopter aangestuurd met aan boord een mobiel medisch team.

Donkerkleurige auto

Ter plekke troffen de hulpdiensten op straat een gewonde fietsster aan. Het ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd en deze vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter is afgemeld.

Volgens eerste berichtgevingen op straat is de fietsster tegen een openslaande autodeur gebotst. De automobilist is er na het ongeluk vandoor gegaan. De politie meldt dat het om een donkerkleurige auto gaat en doet verder onderzoek

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.