Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

112e Gerardus bedevaart Overdinkel in het teken van verbondenheid

Foto 2 Gerardus Bedevaart 1
Beeld: rtv not

De 112e Gerardus Bedevaart vind zondag 20 oktober plaats in Overdinkel, een jaarlijkse traditie waarbij pelgrims samenkomen voor gebed, bezinning en viering. Het thema van dit jaar is "Verbondenheid in Liefde".

De dag begint om 11.00 uur met een sacramentsprocessie die vertrekt vanaf de Gerardus Majellakerk naar de Calvarieberg in het Gerardus Majella park. Hier zal pastor W. Rekveld de plechtige Eucharistieviering leiden. Na de mis volgt een processie door het park en om 15.00 uur kunnen pelgrims een zegen ontvangen met de relikwie van de heilige Gerardus Majella tijdens het Sluitingslof.

Audiofragment
Gerardus Bedevaart 2024 in Overdinkel | Gerard Gervink
Zondag 20 oktober zal de 112e Gerardus Bedevaart plaats vinden in Overdinkel. De bedevaart biedt pelgrims de kans om samen te komen in gebed, bezinning en viering.


De organisatie nodigt pelgrims uit om (Mis)intenties op te geven en kaarsen aan te steken als onderdeel van hun persoonlijke devotie. Devotionalia zijn te koop van 10.00 tot 15.00 uur bij de kraampjes. Tijdens de processie zijn er kinderactiviteiten en er zijn zitplaatsen beschikbaar voor wie slecht ter been is.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.