Verkeer
Stuur appje
Zoek

Auto laat zwaargewonde vrouw (56) achter na aanrijding op Enschedese singel, scootmobiel belandt tien meter verderop

20241019 ongeluk singel Enschede News United Dennis Bakker
Beeld: News United / Dennis Bakker

Een vrouw in een scootmobiel is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto op de Laaressingel in Enschede. De auto is er volgens getuigen na het ongeluk direct vandoor gegaan. Het slachtoffer bleef achter en moest later met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. Een traumahelikopter werd geannuleerd.

Het ongeluk gebeurde rond tien over half twee 's nachts. Bij de aanrijding kwam de scootmobiel tien meter verderop terecht in meerdere delen. Eromheen allerhande spullen van de bestuurder ervan, die zwaargewond raakte.

Twee ambulances kwamen ter plaatse. De politie heeft de omgeving afgezet voor sporenonderzoek en zoekt getuigen of mensen met camerabeelden van het ongeluk.

Update (16.15 uur)

Volgens Oost is het slachtoffer een 56-jarige vrouw uit Enschede. De omroep meldt zaterdagmiddag dat de auto waarmee de vrouw is aangereden, is aangetroffen aan de Schreursweg, hemelsbreed vierhonderd meter vanaf de ongevalsplek. Van de bestuurder ontbreekt nog ieder spoor.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.