Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Verkiezing Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024: ambtenaren in de schijnwerper

Twentse ambtenaar van het jaar Kate Snellers
Beeld: rtvnot

De jaarlijkse zoektocht naar de meest gedreven jonge ambtenaar in de regio Twente is weer begonnen. De 'Twentse Jonge Ambtenaren' organiseert ook dit jaar de verkiezing van de Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar.

Deze prestigieuze titel is bedoeld voor ambtenaren tot en met 35 jaar die werkzaam zijn bij de lokale overheid in Twente en een bijzondere bijdrage leveren aan hun gemeente.

Vorig jaar ging de eer naar Kate Snellens, die werkzaam was bij de gemeente Oldenzaal. Dit jaar kunnen collega’s tot en met 23 oktober hun jonge, talentvolle collega’s voordragen voor de verkiezing.

Niels de Groot, voorzitter Twentse Jonge Ambtenaren: "een vakkundige jury zal vervolgens bepalen welke genomineerden doorgaan naar de spannende finaleavond, die plaatsvindt op donderdag 21 november in de Almelounge van het Asito Stadion in Almelo."

icon_main_info_white_glyph

Jury

De jury bestaat uit vooraanstaande bestuurders uit de regio, waaronder Jeroen Diepemaat, (aankomend) burgemeester van Losser, David Vermorken, wethouder van de gemeente Borne, Adrie Ouwehand, gemeentesecretaris van de gemeente Hellendoorn, en oud-winnares Kate Snellens.

231107 Kate Snellens Ernst Bergboer
Lees ook
Hengelose Kate Snellens verbinder tussen bestuur en ambtenarij op stadhuis Oldenzaal


De finaleavond begint om 18.00 uur. Tijdens het diner en juryberaad tussen 19.30 en 20.30 uur zal de jury zich beraden, waarna de winnaar rond 20:30 uur bekendgemaakt wordt. Met deze verkiezing willen de Twentse Jonge Ambtenaren jonge ambtenaren in de schijnwerpers zetten en hun inzet voor de lokale overheid in Twente belonen.

Audiofragment
Twentse Jonge Ambtenaar van het Jaar Verkiezing 2024 | Niels de Groot
Tot en met 23 oktober kunnen ambtenaren hun jonge collega's (t/m 35 jaar) nog nomineren voor de titel, waarna onze vakkundige jury kiest wie er naar de finaleavond op donderdag 21 november bij de Almelounge van het Asito Stadion in Almelo gaan.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.