Verkeer
Stuur appje
Zoek
In samenwerking met
Twente FM logo

Helletocht 2024 biedt ultieme uitdaging voor mountainbikers en gravelbikers

Helletocht WCDL 1 1
Beeld: wielerclub De Lutte

De Helletocht staat zondag op de kalender. Wielerclub De Lutte organiseert dan de Helletocht 2024, een uitdagende veldtoertocht die mountainbike- en gravelliefhebbers van 30, 45 en 55 kilometer door de heuvels rond De Lutte voert. De tocht, bekroond met een 2-sterren beoordeling van de Nederlandse Toerfiets Unie (NTFU), belooft een rit vol avontuur en spanning zo laat Gerard Rekers van de wielerclub weten.


Gerrit Reker: "Dit jaar start de Helletocht vanaf een nieuwe locatie: de carnavalsloodsen aan Pastoor Rudingpad 12 in De Lutte. De route brengt deelnemers over prachtige heuvels als de Tankenberg en Paasberg. De route is uitgezet over de bestaande singletracks maar ook zijn er speciaal opengestelde paden van grondeigenaren waar de normaal gesproken niet komt."


Onderweg zijn verzorgingsposten beschikbaar voor snacks en drankjes.

icon_main_info_white_glyph


Vooraf inschrijven wordt aanbevolen voor een snelle start via de “fastlane” op locatie. De starttijd is tussen 8.30 en 10.00 uur. Parkeren kan bij de Bentheimerstraat of de sporthal. Voor meer informatie en inschrijving, bezoek www.wielerclubdelutte.nl.

Audiofragment
Wielerclub De Lutte organiseert de Helletocht | Gerrit Rekers
de startlocatie is dit jaar veranderd! De Helletocht 2024 vertrekt nu vanaf de carnavalsloodsen, gelegen aan Pastoor Rudingpad 12, 7587 AP in De Lutte.
Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie?
Tip onze redactie via mail of telefoon. Deze vind je op onze contactpagina.